Tejpning & lindning, Övre

Lär dig tejpa effektivt! För att kunna utöva sport på högsta nivå krävs att tejpningen stöttar men inte hindrar funktionen.

FysioCare bjuder in till kurs i Funktionell tejpning. Hur vanligt är det att man i stort sett ”gipsar in” den skadade leden med tejp och förhindrar ro¨relse onödigt mycket?
Sa° hur kan jag sto¨dja en skadad led utan att förhindra funktionen? Ofta pratas det om tejpning och dess principer men hur ofta tränar man på det?

Övre (2dag) som består av:
Axel-armbåge-handled och fingrar

Upplägg:
Första dagen inleds med ca 3-4 timmar teori om anatomi, fysiologi och traumatologi. Därefter startar den praktiska delen då vi går igenom de tejptekniker ni lär er för för att på ett så effektivt sätt som möjligt ska kunna hjälpa era kunder genom att stötta den aktuella leden, muskeln eller senan
 

Detta ingår i kurskostnaden:

• Terapeutiskt stretch & Triggerpunktskurs med handledning av kompetenta lärare
• Handouts
• Två olika sorters tejp + elastisk linda
• Kaffe + kaffebröd & ibland även godis :)
• Frukt
• Moms

Hur anmäler du dig?

Du anmäler genom e-posta din anmälan till oss via "kontakta oss" sidan. 
Det är viktigt att du uppger vilken datum, kursort och vilken kurs du vill gå samt namn, postadress, e-mailadress och telefon där vi kan nå dig, både vid din anmälan och senare på inbetalningsavin vid inbetalning av anmälningsavgiften. 
Du betalar in anmälningsavgiften på 900 kr via vårt postgironummer efter det att vi meddelat dig att du är antagen, och säkrar på så sätt även din kursplats.

Anmälan är bindande!
Om du återtar din anmälan betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Detta för att vi ska kunna säkra våra fasta utgifter. Resterande kursbelopp återbetalas dock mot uppvisande av sjukintyg.
Om kursen blir inställd på grund av sjukdom hos någon lärare så betalar vi tillbaka hela kursavgiften till dig.

Ytterliggare information fås på något av nedanstående sätt:
Ring oss på tel: 0709-570257
E-post:  

Information om exakt tid, vilken lokal och hur du hittar dit samt vad du bör ha med dig till kursen kommer du att få meddelande om senast 1 vecka innan kursstart (gäller samtliga våra kurser).