Om oss

FysioCare vänder sig till företag, idrottsföreningar och privatpersoner med skador och smärtor från rygg, nacke, leder och muskulatur. Vi har stor erfarenhet av idrottsskador och belastningsskador inom de flesta sporter och yrken. Vår erfarenhet av elitidrottarens höga krav på snabba behandlingsresultat gynnar dig som kund.

FysioCare har utöver den vanliga sjukgymnastutbildningen även breddat sitt kunnande inom Ortopedisk Manuell Terapi (OMT2) och en gedigen Idrottsmedicinsk utbildning. Detta i kombination ger oss ett bredare synsätt vilket gör att vi har ökade möjligheter till korrekt diagnos och behandling. 

Thomas Avenbrand

Jag är 55 år med drygt 25 års erfarenhet av arbete med träning och elitidrott, både förebyggande träning och med de skador som uppkommer under fysisk aktivitet. Jag är utbildad Idrottskonsult och specialist Fysioterapeut i idrottsmedicin, M.Sc. Sport Science & Sports Medicine och är International Certified Sports Physiotherapist.

Jag har hela livet hållit på med idrott och med hjärtat klappande för kamsporter. Efter ca 5 år utomlands slutet av 1980-talet där jag arbetade och tränade kampsport, ffa fullkontaktskarate gick jag BOSÖN´s 2-åriga utbildning. Jag visste då att en bra sjukgymnast på kort tid kunde hjälpa till att återställa balansen i kroppen så jag studerade vidare för att bli sjukgymnast.

Läs mer